Openingstijden: 

  • maandag 07.00-18.00
  • dinsdag 07.30-21.00
  • woensdag 07.30-18.00
  • donderdag 07.00-18.00
  • vrijdag 07.30-17.00

Katelijne

 

Voorstellen

Ik ben Katelijne Beuken, de sociale en goedlachse nieuwe aanwinst bij Fysiotherapie Heer. Ik ben afkomstig uit het Belgische Voeren en mijn passies liggen bij het menselijk lichaam en beweging. In 2019 behaalde ik mijn masterdiploma fysiotherapie aan de universiteit van Leuven. Hier werd ik opgeleid tot een wetenschappelijk onderlegde zorgverlener en onderzoeker. Het liefst ga ik met mijn handen en ogen opzoek naar de oorzaak van musculoskeletaal gerelateerde klachten en geef ik oefeningen mee die deze op lange termijn verhelpen. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sport (functionele krachttraining, high intensity training en hardlopen), voeding en geniet ik van afspreken met vrienden en familie.

 Affiniteit

Mijn interesse ligt bij musculoskeletaal gerelateerde klachten. Dit houdt in alle klachten die met het bewegingsapparaat te maken hebben. Hier vind ik de complexiteit van lage rug- en nekklachten zeer interessant en ga ik graag op zoek naar de oorzaak van de klachten.

Ik heb me daarom gespecialiseerd in manuele therapie.

 Kwaliteit

Ik ben als fysiotherapeut sociaal, zachtaardig, empathisch en luister graag naar de patiënt. De beste manier om van uw klachten af te raken is een samenwerking tussen beiden.


 

Opleidingen

Afgestudeerd in 2019 als master in de musculoskeletale revalidatiewetenschappen en sportkinesitherapie aan de Katholieke Universiteit van Leuven Postgraduaat: Gevorderde musculoskeletale revalidatie: Manuele Therapie 2020

Bijscholingen:

Anatomy trains in structure and function (Michael Watson)
Powertalk: return to sport and performance after knee injury (Amy Arundale)
Powertalk: the post-operative shoulder (Jo Gibson)
Powertalk: SI-joint pain: assessment and management (Diana Lee)
Core stability training: integratie en toepassing in de musculoskeletale oefentherapie (Mathias Heylen) Powertalk: klinisch onderzoek van de schouder (Ann Cools)
Dry needling: basis, advanced upper quadrant, advance lower quadrant,
expert head and neck modules (Dry Needling Gent en The Hive)